Ripsienpidennykset

Ripsiteknikkomme on äitiyslomalla toistaiseksi.

Vuoden 2015 syksyllä Parturi-Kampaamo Ihana Päivä uudistui, muutti isompiin tiloihin, muutti nimensä Hiukset ja Kauneus Ihana Päiväksi ja palvelutarjonta laajentui. Iloiseen joukkoon asettui omalle vuokratuolilleen Triin, jonka palveluihin kuuluvat Ripsien pidennykset, Volyymiripset sekä Lash Lift – ripsipermanentit. Triin on iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja taitava ripsiteknikko, joka loihtii Sinulle juuri toiveidesi mukaiset ripset.

HP-6

Mitä ovat Ripsienpidennys ja Volyymiripset?

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tuuheat. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.

Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Volyymiripsiä liimataan 2-7 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös luonnollisemmat, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään. Ripsikuidun kaarevuutta ja pituutta on useita vaihtoehtoja joista Triin valitsee ja toteuttaa juuri Sinun toiveidesi mukaiset ripset.

Ripsienpidennysten hoito

Klassisiin ja volyymiripsiin pätevät samat hoito-ohjeet:

  • Ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen jälkeen, ja tämä koskee myös huoltokertoja. Myös saunomista ja hikoilua tulee välttää, eli raskasta urheilua ei suositella ensimmäiseen vuorokauteen.
  • Ripsienpidennysten kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa hangata tai hieroa, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä. Mikäli asiakas haluaa käyttää ripsiväriä, käytettäväksi suositellaan ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.
  • Ripsipidennyksiä tulee harjata päivittäin ripsiharjalla, jonka saat mukaasi pidennysten laiton yhteydessä.