Parturi-Kampaamo

HP4Ihana Päivän omistaja, Jenny on työskennellyt Littoisissa jo vuodesta 2008 alkaen. Vuonna 2012 lokakuussa, hän aloitti yrittäjänä ja Parturi-Kampaamo Ihana Päivä sai alkunsa.  Jenny on leveän hymyn omaava, työtään rakastava parturi-kampaaja joka odottaa saavansa palvella juuri Sinua.

Palveluihimme kuuluu kaikki parturi – kampaamoalan palvelut leikkauksista väri- ja kiharakäsittelyihin ja hoidoista kampauksiin. Käytämme pääasiassa KCProfessional:in värejä, permanenttiaineita sekä tuotteita jotka ovat suurimmalta osin hajusteettomia, ammoniakittomia ja näin ollen myös hellävaraisia ja käyttäjäystävällisiä. Ja mikä parasta, KC Professional -sarjan shampoita ja hoitoaineita kehitetään ja valmistetaan Transmerin tehtaalla Vantaalla. KCProfessional:in emoyhtiö Miraculos Oy maahantuo lisäksi useita kansainvälisiä huippubrändejä, kuten Paul Mitchell sekä OLAPLEX.
Voit lukea Miraculos Oy:stä lisää täältä.

Mikä on Olaplex?
Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla ja näin estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.
Lue lisää Olaplexista täältä.